An Acceptable Loss (2018)

Në luftë bëhen sakrifica të mëdha për fitoren. Pas një vendim të drastik që i siguroi Amerikës fitoren ndaj terrorizmit, doktoresha Elizabet Lam fillon të dyshoj nëse vërtet duhet bërë gjithçka për të fituar luftën. Kur ajo do të tregoj të vërtetën, aleatë të vjetër përpiqen që ta pengojnë dhe të fshehin se çfarë ndodhi atë ditë.

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *