PRISNI 7 SEKONDA

An Impossible Love

Lidhja mes Filipit dhe Rashelës, të cilët nuk qëndrojnë dot larg nga njëri-tjetri, por janë të ndarë nga klasa e tyre sociale. Pasi bëjnë një fëmijë, Rashela përballet me pasojat që do ta lëndojnë gjithë jetën.

Koha: 135 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *