Ana (2020)

Ana takon rastësisht Rafën. Ata nisen në një udhëtim rrugor në tentativë për të shpëtuar Rafën nga falimentimi dhe vdekja. Ana është vetëm 11 vjeçe por me një mendje shumë djallëzore.

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *