Anastasia

Magjistari i lig Rasputin bën një magji mbi mbretërinë Romanovs dhe Anastasia e vogël zhduket kur pallati i tyre po pushtohet. Vite më vonë, Dukesha e Madhe ofron një shpërblim për gjetjen e Anastasias. Dy rusë mashtrues, gjejnë një vajzë jetime me një ngjashmëri të jashtëzakonshme me princeshën e zhdukur. Ata e sjellin atë në Paris për shpërblimin, duke mos ditur që ajo është Anastasia e vërtetë.

Zhanri: AnimuarAventurëDublimeFamiljar

Drejtori: ,

Shteti:

Koha: 94 min

Realizimi:

IMDb: 7.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *