Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)

Ron Burgendi është prezantuesi më i njohur i lajmeve në San Diego gjatë viteve 1970. Por çdo gjë ndryshon për të dhe për ekipin e tij kur në staf bashkohet një femër e bukur dhe joshëse.

Koha: 94 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *