Angel Has Fallen (2019)

Agjenti i Shërbimeve Sekrete Mike Banning kërkohet për vrasjen e mbetur në tentativë të Presidentit dhe i duhet t’i shmanget FBI-së, teksa përpiqet të zbulojë kërcënimin e vërtetë.

Koha: 121 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *