Angels Fallen (2020)

Pas humbjes tragjike te gruas se tij duke luftuar me forcat e erresires, Gabrieli bashkohet meish-skuadren e tij te gjuetareve te demoneve dhe udhetojne nga Amerika ne Europe. Pasi humb nje pjese te skuadres se tij, Gabrieli duhet te perballet me te shkuaren e tij tragjike per te vendosur kush eshte armik dhe kush jo.

Koha: 86 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *