Animal World (2018)

Një djalë e gjen veten të zhytur në borxhe dhe si pasojë detyrohet të hipë në një anije në të cilën zhvillohet një lojë kumari e rrezikshme.

Koha: 132 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *