Animals United (2010)

Një grup kafshësh, mbështetet te përmbytja vjetore e lumit për të patur ushqim dhe ujë, por shumë shpejt ata do të zbulojnë se njerëzit, të cilët kanë qenë duke shkatërruar mjedisin e tyre, kanë ndërtuar një digë për një rezort pushimi. Kafshët vendosin të luftojnë për të shpëtuar shtëpinë e tyre dhe për t’i dhënë një mesazh njerëzve që mos të ndërhyjnë te natyra.

Koha: 93 min