Annette (2021)

Historia e Henrit, një komedian me sens të fortë humori dhe Ann, një këngëtare me famë ndërkombëtare. Në qendër të vëmendjes, ata janë çifti i përsosur, i shëndetshëm, i lumtur dhe joshës. Lindja e fëmijës së tyre të parë, Annette, një vajzë misterioze me një fat të jashtëzakonshëm, do të ndryshojë jetën e tyre.

Koha: 141 min