Annie (2014)

Një vajzë e birësuar, i cili jeton me nënën e saj sheh ndryshimin e jetës kur një biznesmen kandidon për kryetar të bashkësish në Nju Jork i cili bën një lëvizje gjate fushatës dhe merret me atë.

Koha: 118 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *