Antebellum (2020)

Autorja e famshme Veronika Henli, e gjen veten të ngecur në një realitet të tmerrshëm dhe duhet të zbulojë misterin e frikshëm të asaj se çfarë po ndodh, përpara se të jetë tepër vonë…

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *