Antibirth (2016)

Lou sëmuret pas një feste dhe më pas zbulon se është shtatzënë edhe pse ka shumë kohë pa kryer marrëdhënie seksuale. Ajo do të fillojë të mundohet të kujtojë se çfarë ka ndodhur në atë festë.

Koha: 94 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *