Antonio’s Syndrome (2016)

Në vitin 1970, Antonio largohet nga Roma dhe shkon në Greqi me shpresën për të zbuluar sekretet e saj të shumta. Aventura e tij verore shumë shpejt do të kthehet në një romancë kur ai dashurohet me një vajzë greke…

Koha: 105 min