PRISNI 7 SEKONDA

Apartment Troubles

Dy shoqe të ngushta në prag të largimit nga banesa vije në dyshim të gjejnë një lindje të diellit në Los Anxhelos, ku miqësia e tyre testohet nga një mundësi për fame, një lexuese e pasur dhe një halle filtrues.

Koha: 80 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *