April and the Extraordinary World (2015)

1941. Në Francën e përgjumur në shekullin e 19-të, të qeverisur nga avulli dhe Napoleoni V, ku shkencëtarët zhduken në mënyrë misterioze, Avril, një adoleshente, shkon të kërkojë prindërit e saj shkencëtarë të humbur.

Koha: 105 min