Rregullohet së shpejti...

April Rain (2004)

Kur një grup terroristësh bëjnë komplot për të sulmuar Shtetet e Bashkuara, një njësi speciale ushtarake hetimore duhet të identifikojë, depërtojë dhe neutralizojë kërcënimin.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *