Aquaman (2018)

Artur Këri mëson se është trashëgimtari i mbretërisë nënujore të Atlantisit dhe duhet të ecë përpara për të udhëhequr popullin e tij dhe për t’u bërë një hero për botën.

Koha: 143 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

dreni

at 5:21 pm

O PSE SPOM BON

Klevis

at 9:25 pm

Jeni faqa me e mir