The Ardor (2014)

Drejtësia e më të dobëtëve: Një njeri misterioz shfaqet nga pyjet argjentinase për të ndihmuar një fermer të varfër dhe vajzën e tij, të cilët kërcënohen nga një bandë mercenarësh të punësuar për t’i detyruar ata të shesin tokën e tyre dhe për t’i marrë pronën.

Koha: 101 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *