Ariana Grande: Excuse Me, I Love You

Një dokumentar interesant rreth këngëtares së njohur Ariana Grande, koncerteve të suksesshme muzikore, por dhe jetën e saj prapa skenave.

Zhanri: DokumentarMuzikë

Drejtori:

Shteti:

Koha: N/A

Realizimi:

IMDb: 6.8

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *