Arthur & Merlin: Knights of Camelot (2020)

Pas një lufte të gjatë me Perandorinë Romake mbreti Artur më në fund kthehet në shtëpi. Ai mëson se djali i tij i paligjshëm ka korruptuar dhe ka marrë në dorë fronin e Camelot-it, mbreti Artur ribashkohet me magjistarin Merlin dhe Kalorësit e tryezës së rrumbullakët për të luftuar që të marrë përsëri kurorën e tij.

Koha: 90 min