PRISNI 7 SEKONDA

Ashfall

Një vullkan që qëndronte i heshtur, shpërthen papritur duke shkaktuar dëme të mëdha në Korenë e Jugut dhe në Korenë e Veriut. Një profesor universiteti, harton një plan të çmendur për të frenuar shpërthimet e mëtejshme.

Koha: 130 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *