Assault on Wall Street (2013)

Xhimi është një Nju Jorkez që bën një jetë normale, ka një punë ku paguhet mirë dhe një familje që kujdeset për të, papritmas, çdo gjë ndryshon kur ekonomia bie duke bërë që Xhimi të humbasë gjithçka.

Koha: 99 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *