PRISNI 7 SEKONDA

Astro Kid

Pas shkatërrimit të anijes kozmike, Uilli, aksidentalisht ndahet nga prindërit e tij. Kapsula e tij zbret në një planet të egër dhe të paeksploruar, ku i duhet të mbijetojë me ndihmën e Bakut, robotit të mbijetesës.

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *