PRISNI 7 SEKONDA

Asura: The City of Madness

Një polic i dyshimtë gjendet i dyzuar mes punëve të paligjshme të brendshme dhe kryebashkiakut të korruptuar të qytetit.

Koha: 136 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *