At Eternity’s Gate (2018)

Një vështrim në jetën e piktorit Vinsent van Gog gjatë kohës që ai jetoi në Arls dhe Auvers-sur-Oise, Francë.

Koha: 111 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *