Atone (2019)

Një ish-ushtarake, Laura Bishop, shkon për të filluar punë në kishën më të madhe në Amerikë dhe detyrohet të heqë qafe një grup rrëmbyesish në momentin që merr vesh se vajza e saj ka mbetur brenda.

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *