August. Eighth

8 Gusht, historia e jashtëzakonshme e një gruaje të re. Ksenia nuk është shumë e lumtur, me probleme në punë, probleme në jetën personale, me nënën dhe një fëmijë që kërkon vëmendje të vazhdueshme… Për t’u bërë më keq, Gjeorgjia ka filluar luftën me Rusinë dhe asaj i duhet të shpëtojë djalin e saj…

Koha: 120 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *