Ava

13-vjeçarja Ava mëson se do ta humbasë shikimin më shpejt nga ç’pritej dhe përballet me problemin në mënyrën e saj.

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *