Avengers: Infinity War (2018)

Ndërsa Hakmarrësit dhe aleatët e tyre mbrojnë botën nga kërcënime më të mëdha seç mund të përballojë një hero i vetëm, një rrezik i ri shfaqet nga errësira e kozmosit: Thanosi. Tirani mbarëgalaktik ka për qëllim të mbledhë 6 gurët e pafundësisë, të pajisur me fuqi të paimagjinueshme, që t’i përdorë për të imponuar vullnetin e tij mbi të gjitha realitetet. Fati dhe ekzistenca e Tokës nuk ka qënë ndonjëherë me i pasigurtë se kaq.

Koha: 149 min