Ay Lav Yu (2010)

Një komedi Turke me shume batuta kur Ibrahimi vendose të kthehet në fshatin e ti të vogël me të dashurën e ti Xhesikën gjerat do marrin kah tjetër me thashetheme dhe intriga…

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *