Baba Yaga: Terror of the Dark Forest

Një djalosh dhe shokët e tij duhet të shpëtojnë motrën e tij të vogël nga një shtrigë e ligë e cila ha foshnja…

Koha: 97 min

Realizimi:

IMDb: 4.7

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *