Babylon Sisters (2017)

Disa banorë që jetojnë në një ndërtese të shkatërruar marrin njoftim dëbimi nga pronari i tyre. Të udhëhequr nga Kamla e vogël dhe profesori Leone, ky komunitet emigrantësh, mes lotëve, të qeshurave dhe keqkuptimeve, do të luftojë për fatin e familjeve të tyre.

Koha: 85 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *