Back of the Net (2019)

Një ngatërresë në autobus bën që Kori, një adoleshente e re e fiksuar pas shkencës, të përfundojë në akademinë e futbollit dhe të bashkohet me skuadrën e kampit për të fituar kampionatin dhe për të shpëtuar skuadrën e shoqeve të saj.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *