Bad Match (2017)

Herris duket sikur i ka të gjitha: një punë të mirë, shumë miqësi dhe një jetë seksuale aktive fal një sërë aplikacionesh për takime. Por e gjithë kjo ndryshon kur ai çiftohet me Rajlin, një vajzë që i ngjitet si rrodhe dhe fsheh diçka të dyshimtë.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *