PRISNI 7 SEKONDA

Badland

Një detektiv i punësuar për të zbuluar kriminelët e luftës dhe për të zbatuar dënimin ndaj tyre, takon një grua të fortë e të vendosur. Por detyra e tij është e vështirë e plot të papritura…

Koha: 117 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *