The Bomber (2011)

Gjatë regjimin sovjetik një pilot i ri rus dhe shumë i zoti dërgohet me mision për të ndihmuar guerrilasit gjatë Luftës së Dytë Botërore. Por gjërat nuk do të shkojnë sipas planit, gjatë rrugës ai përballet me shumë vështirësi dhe kapet rob nga gjermanët. Ai përpiqet të arratiset dhe t’i tregoje guerrilasve për planet e Gjermanisë.

Koha: 181 min