PRISNI 7 SEKONDA

Balto II: Wolf Quest

Balto dhe vajza e tij Aleu, nisen në një udhëtim plot aventura, ku do zbulojnë shumë gjëra për veten e tyre.

Koha: 76 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *