Barry Lyndon (1975)

Një mashtrues irlandez fiton zemrën e një të veje të pasur dhe merr pozitën aristokratike të burrit të saj të vdekur në Anglinë e shekullit të 18-të.

Koha: 185 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *