BASEketball (1998)

Dy shokë fëmijërie bëhen sportistë profesionistë të një sporti të quajtur Bejsketboll, një përzierje midis bejsbollit dhe basketbollit dhe duhet të shmangin edhe ndikimin e një biznesmeni që kërkon të prishë ekipin dhe ëndrrën e tyre.

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *