PRISNI 7 SEKONDA

Batman and Harley Quinn

Dredhka Helmuese në bashkëpunim me Xhezon Vudro kërkon të zhvilloje një virus që do i kthejë të gjithë gjallesat e Tokës në hibridë kafshë-bimë. Për ta ndalur atë, Batmeni dhe ndihmësi i tij Naituing i kërkojnë ndihmë shoqes së Dredhkës, Harli Kuinit.

Koha: 74 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *