Batman: Gotham by Gaslight (2018)

Ne qytetin e Gothamit te shekullit te 19 Xhek Kasapi po terrorrizon rruget. Eshte detyra e Batmanit te zbuloje kriminelin dhe ti japi fund vrasjeve.

Koha: 78 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *