PRISNI 7 SEKONDA

Batman Ninja

Batmani bashkë me disa aleatë dhe kundërshtarë e gjejnë veten në kohën feudale në Japoni.

Koha: 85 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *