Batman: Soul of the Dragon

Bruce Wayne përballet me një kërcënim vdekjeprurës nga e kaluara e tij, me ndihmën e tre ish-shokëve të klasës: artistëve ushtarakë me famë botërore Richard Dragon, Ben Turner dhe Lady Shiva.

Zhanri: AksionAnimuarAventurë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 83 min

Realizimi:

IMDb: 5.9

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *