PRISNI 7 SEKONDA

Batman: The Killing Joke

Batman dhe Batgërl po punojnë së bashku, por midis tyre ka disa konflikte. Komisari Gordon do të rrëmbehet dhe Batmani duhet ta shpëtojë para se të jetë shumë vonë. Por kësaj radhe, Batmani dëshiron që t’i bëjë gjërat ndryshe.

Koha: 76 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *