Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (2019)

Batman, Batgirl dhe Robin krijojnë një aleancë me Breshkat adoleshente Ninxha për të luftuar kundër armikut të betuar të breshkave, Copëtuesi, i cili është bashkuar me Ra’s Al Ghul dhe me Ligën e vrasësve.

Koha: 87 min