PRISNI 7 SEKONDA

Batman vs. Two-Face

Gjysma e fytyrës së avokatit të Gothamit digjet me acid dhe kryen një sërë krimesh të bazuara në numrin 2. Të gjitha veprimet e tij bazohen në hedhjen e një monedhe, një dollar argjendi me dy anë.

Koha: 72 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *