Rregullohet së Shpejti...

Be Somebody (2016)

Xhordan Xhei është një adoleshent i famshëm i cili ka filluar karrierën e tij që 8 vjeç dhe ka kohë larguar nga jeta reale. Takimi me Emilinë do ndryshojë jetët e të dyve.

Koha: 88 min