Bears (2014)

Një dokumentar i cili ndjek një familje arinjsh në Alaskë, dhe shfaq vlerat e një nëne që kujdesët për të vegjlit e saj dhe ju mëson atyre gjërat themëlore për jetën…

Koha: 78 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *