Becoming Zlatan (2015)

Dokumentari i fillimit dhe kulmit të karrierës së lojtarit të famshëm të futbollit Zlatan Ibrahimoviç.

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *